Gå en kurs i vår
På GastroNovum i Hässleholm är vårens kursprogram späckat med matinspiration och flera nyheter. Här kan du till exempel förnya salladsbordet, lära sig om fetters roll i medveten matlagning eller slipa din serviceförmåga. Favoriter i repris är hygienutbildningen för personal inom restaurang och storkök och matlagning i naturen.»Vi förnyar oss ständigt och erbjuder många spännande kurser i vår – de ger kunskap som man sedan direkt får användning för i den egna verksamheten. Kvalitet och inspiration är våra ledord, med samtidig förhoppning om att ge deltagarna en upplevelse utöver det vanliga«, berättar Ida Thrane, verksamhetschef på GastroNovum. Restaurangakademien i Stockholm är en annan populär aktör som arbetar tillsammans med gräddan av Sveriges branschelit. Sommelierutbildningen i tre steg är ett exempel, och nytt för i år är möjligheten till en diplomautbildning. På kursen ”Öppna egen krog” får deltagarna tillfälle att lyssna och lära av krögarna Fredrik Eriksson, Melker Andersson och Christer Lingström. Andra kurser i urval handlar om livsmedelshygien, inspiration för kökspersonal inom offentlig sektor, hälsosamma luncher och service.För komplett utbud och anmälan:GastroNovum, www.gastronovum.seRestaurangakademien, www.restaurangakademien.seLänkar till fler kurs- och utbildningsarrangörer:Gustibus/Sommelierskolan i Malmö, www.gustibus.seGöteborgs Bartenderskola, www.gbb-bartenderskola.seVinkällan dryckesutbildningar, www.vinkallan.seBeige, www.beige.nuDining Development, www.diningdevelopment.comSIK, Institutet för livsmedel och bioteknik – www.sik.se