Silver till Milko och Göteborg
Silver innebär dock inte automatiskt en andraplacering. Ett stort antal lag från hela världen tävlar i kategorin "regionala lag". Först på torsdag då respektive lags poäng räknas samman avslöjas lagens slutgiltiga placering.
För de regionala lagen består uppgiften i att presentera rätter i olika kategorier, förrätter, varmrätter, desserter, petit fourer, på ett ca 25 kvadratmeter stort bord. Choklad- och sockerskulpturer ingår också. För att rätterna ska kunna stå till beskådande en hel dag dras de över med ett lager gelé.
Det fuktiga och regniga vädret i Luxemburg oroade Team Milko.
»Gelén påverkas av fukten och vissa detaljer på rätterna sloknar lite. Men på det hela taget är vi nöjda med bordet«, sa Ann-Sofie Nilsson, medlem i Team Milko.
Nationella svenska kocklandslaget tävlar idag i varma köket. I kalla köket tog laget i söndags guldmedalj. Norge, som ses som en allvarlig konkurrent fick också de guld i kalla köket. Även de tävlar idag i kalla - upplagt för en nordisk rysare med andra ord!
Slutresultaten presenteras på torsdag morgon.