23948sdkhjf

Max efter Burger King – för elfte gången

Burger King blir Max för elfte gången på sex år när nyrenoverad restaurang öppnar i Ödeshög.

Max öppnade i slutet av juni sin tredje restaurang i Växjö. Det var också tionde gången en tidigare Burger King-lokal togs över av Max. Nu är det dags igen. I Ödehög i Östergötland har Burger King lagt ned sin verksamhet och lokalerna har nu övertagits av den norrländska snabbmatskedjan. 

Byggnaden, som har helrenoverats, ligger strategiskt vid E4:an.

– Vi är stolta över att ha tagit över ytterligare en Burger King, den elfte i ordningen sedan 2018, säger Christoffer Bergfors, vice vd på Max Burgers, i ett pressmeddelande. 

Efter dagens öppning i Ödeshög har Max 156 restauranger i Sverige, sex av dessa har öppnats under 2024. Dessutom har kedjan under året öppnat två restauranger i Polen och en i Norge.

– Max planer för framtiden är höga och vi siktar på att öppna ännu fler nya restauranger, med Köpenhamn som nästa mål i november och många fler planerade för 2025,  

Alva Wikvist är nytillträdd restaurangchef på Max Ödeshög och har jobbat inom burgarkedjan i fem år. Hittills har hon anställt 15 personer och rekryteringen fortgår.

– Jag vill att man ska söka till oss i Ödeshög om man vill skratta varje dag på jobbet, vill känna en gemenskap och finna vänner för livet. Vi är så mycket mer än bara en burgarrestaurang, vi ger personer en väg in i arbetslivet och inom Max finns det alla möjligheter att göra karriär, säger Alva Wikvist.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Läs mer om: MAX
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.046