23948sdkhjf

Sjunde restaurangen i Malmö för Max

McDonald's får konkurrens i Midhem när Max öppnar sin sjunde restaurang i Malmö på 16 år och 155:e totalt i Sverige.

Max anlände till Malmö 2008. Nu har den norrländska kedjan öppnat sin sjunde restaurang i staden. I Midhem, vid den norra infarten till centrala Malmö, blir Max granne med värsta konkurrenten McDonald's.

– Vi är glada över att ha etablera ytterligare en restaurang i Malmö. Midhem kompletterar våra övriga sex restauranger väldigt väl och det är ett bra läge vid en av huvudinfarterna till Malmö. Med närhet till bostäder, idrottsplatser, shopping och kollektivtrafik hoppas vi att restaurangen ska bli ett välkommet inslag i stadsdelen, även om vår amerikanske granne inte verkar helt förtjust i vår etablering, säger Christoffer Bergfors, vice vd på Max Burgers, i ett pressmeddelande.

Max-restauranger i Malmö

  • Stortorget (öppnade 2008) 
  • Ystadvägen (2011)
  • Emporia (2012)
  • Lockarp (2018)
  • Svågertorp (2020)
  • Triangeltorget (2022)
  • Midhem (2024)

Saha Wingtun har jobbat inom burgarkedjan i närmare elva år, de senaste sex åren som restaurangchef. Nu är hon nytillträdd restaurangchef på Max Midhem.

– Jag är stolt över hur vi på MAX hjälper varandra och skapar en glädjefylld gemenskap på jobbet. Det är dessa värderingar som motiverar mig varje dag och som jag tror är en stor del av vår framgång som företag. Jag hoppas fler vill söka sig till oss, och bygga Malmös nya flaggskeppsrestaurang, säger Saha Wingtun.

Restaurangen är nybyggd på platsen där ett hotell tidigare stått tomt under lång tid.

Max öppnaffr flera nya restauranger under våren och försommaren. Torsdagens öppning i Midhem är den första sedan i juni. Den expansiva snabbmatskedjan har nu 155 restauranger i Sverige.

Läs mer om: MAX
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078