23948sdkhjf

15:e restaurangen för asiatiska kedjan Chili & Wok

Franchisekedjan Chili & Wok koncentrerar alla sina restauranger till handelsområden och köpcentrum, gärna som del av en foodcourt.

Den asiatiska franchisekedjan Chili & Wok växer lite i skymundan. I november öppnas en ny enhet i handelsområdet Birsta i Sundsvall. Det blir då kedjans 15:e restaurang.

Chili & Wok är ett familjeägt företag, vars koncept består av klassisk asiatisk mat i modern tappning med recept inspirerade från familjens hemland Vietnam. Restaurangernas signum är buffén som dukas fram varje dag.

Sedan starten i Linköping har kedjan brett ut sig över landet och består nu av 14 restauranger från Umeå i norr till Kristianstad i söder. De är alla koncentrerade till handelsområden, gallerior och köpcentrum. Så blir fallet även i Sundsvall, när den 15:e restaurangen öppnar i Birsta City Foodpark, en foodcourt i handelsområdet som ligger längs E4:an, strax norr om Sundsvall.

”När vi fortsätter att öppna restauranger vill vi att hela Sverige ska ha närhet till ett Chili & Wok”, skriver företaget på sin hemsida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062