23948sdkhjf

Boulebar slår omsättningsrekord och växlar upp i Liljeholmen

Bra start på 2024 för Boulebar Group. Omsättningsrekord och vinst efter lyckad brittisk expansion och i veckan nyöppnades anläggningen i Liljeholmen med ännu fler banor. 

Boulebar har inga planer på att lämna Liljeholmen i södra Stockholm. Tvärtom växlar Boulebar Sverige upp efter att ha tecknat ett nytt tioårigt hyresavtal med Atrium Ljungberg. 

En nysatsning görs på anläggningen som koncernen redan hyrt i sju år. Förutom ännu fler boulebanor, totalt 16 banor inomhus, och ny läktare görs en makeover av inredningen, bland annat har barens position optimerats inför nyöppningen den här veckan.

– Vi är här för att stanna, säger Paulina Ek och Sara Bergman, som är Boulebarchef respektive vice Boulebarchef på Liljeholmen.

Måns Daniel, nybliven dubbel svensk mästare i boule och ansvarig för boulen på Liljeholmen, tillägger:

– Det här är som en dröm. Det ger oss sjuka förutsättningar för att göra tävlingar i alla olika former, för alla sorters gäster. Allt från mina boulenördspolare till företag, kompisgäng och släktkalas. Läktarna blir härliga att använda. De kommer att skapa en skön stämning.

Under första halvåret satte moderbolaget Boulebar Group både omsättningsrekord och ökade vinsten. Öppningen av koncernens första Boulebar i Storbritannien bidrog till att nettoförsäljningen steg till 133 miljoner kronor, sex miljoner mer än under motsvarande period förra året.

Enligt vd Henrik Kruse har Londonsatsningen blivit en succé.

– Vår brittiska expansion är en stor bidragande orsak till en stark start på 2024, men de första sex månaderna har varit positiva på flera olika sätt. Att sätta försäljningsrekord och samtidigt visa lönsamhet är verkligen en laginsats, och jag är så stolt över alla som har arbetat hårt och bidragit till denna framgång.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08