23948sdkhjf

Pontus Frithiof utökar sitt krogimperium med ny restaurang

Stjärnkrögaren ska öpppna restaurang i Nacka Strand med tema inspirerat av USA:s västkust.  

Pontus Group består i dag av tolv verksamheter. Snart växer gruppen med en till. I början av 2025 öppnar krögaren och entreprenören Pontus Frithiof en ny restaurang i Nacka Strand utanför Stockholm.

Pontus Frithiof och Alecta Fastigheter har undertecknat ett hyresavtal för en lokal på cirka 900 kvadratmeter. Restaurangkonceptet presenteras efter sommaren, men redan nu avslöjar krögaren att inredning och utbud kommer att ha ett tema som är inspirerat av den amerikanska västkusten.

Alecta Fastigheter har sedan början av året ett samarbete med Pontus Frithiof om matleverans till mötes- och konferensanläggningen på området. Med den nya restaurangen kommer Pontus Frithiofs mat och dryck kunna erbjudas till alla som arbetar i Nacka Strand, inte bara mötes- och konferensdeltagare.

– Att en av Sveriges absoluta topprestauratörer, Pontus Frithiof, väljer att öppna en restaurang hos oss ser jag som en otroligt viktig milstolpe i Alecta Fastigheters resa att göra Nacka Strand till en ännu mer attraktiv mötesplats och plats att arbeta på. Jag är också övertygad om att en restaurangetablering av detta slag kommer locka besökare från andra delar av Stockholm och till och med Sverige, säger Gabriella Månsson Hammond, marknadsområdeschef för Alecta Fastigheter Nacka Strand.

Pontus Frithof styr via sitt bolag Pontus Group över tolv verksamheter. Fine dining-satsningen La Tour och Le Bar i DN-skrapan i Stockholm är helägd. Stjärnkrögaren driver också ett flertal resturanger ihop med Thomas Dahlstedt och hans koncern Nordrest.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047