Takterass på Max nybyggda specialrestaurang
Max har funnits i Visby sedan 1998. Men nu uppgraderas snabbmatskonceptet i en ny specialbyggd lokal på samma adress.
Den nya restaurangen, som invigs i dag, har plats för nästan tre gånger så många gäster som den gamla. Som kronan på verket finns en takterass med avtagbart tak, där gästerna kan äta sina burgare oavsett om det är regnar eller är soligt.
– Takterrassen öppnar upp för möjligheten att njuta av våra burgare med utsikt över ringmuren och havet. Det blir helt enkelt en Max-upplevelse utöver det vanliga, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.
Restaurangchefen Christoffer Larsson har jobbat på Max sedan 2004 och ser fram emot att driva den nya restaurangen tillsammans med sina 70 kollegor – varav nästan 45 är helt nyanställda.
– Vår nya restaurang här i Visby liknar inget annat vi öppnat tidigare eftersom den är specialbyggd efter tomten. Det blir en stort lyft sedan tidigare och jag som är född och uppvuxen i Visby tycker det känns bra att vara med och bidra till jobbtillfällen på hemmaplan.