Kockduo till Frippes
Bröderna Peter Kappen och Ulf Kappen blir kreativa matledare på Frippe Dramatens bakficka som drivs av Rasta Kulturrestauranger.
Premiär sker i veckan med varsin signaturrätt på menyn och tillsammans med Dramatenrestaurangernas kökschef, Anders Danielsson, skapar de också en helt ny meny.
- Jag har haft nöjet att jobba med Peter i några år på Skansens Restauranger. Han är en fantastisk smaksättare och tillsammans med sin bror som enligt egen utsago är snäppet vassare kommer detta att bli en rolig resa. Vi har under året också passat på att renovera hela restaurangen och köket för att göra Frippe, Dramatens bakficka till vad den förtjänar att vara: en varm, bred kvarterskrog på klassisk mark, säger Fredrik Tervaniemi, vd på Rasta Kulturrestauranger i en kommentar.
Ulf Kappen kommer närmast från Melanders men har även ett förflutet som köksmästare från Gyldene Freden. Peter Kappen har som kock lång erfarenhet från flera prisade kök.