Snart dags för Restauranggalan
Närmare 50 finalister i 17 kategorier är utsedda till årets upplaga av tidningen RS Restauranger & Storköks Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.
Snart vet vi vilka vinnarna blir och de och alla nominerade hyllas på Restauranggalan som äger rum för 10:e året i ordningen.
– Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.
Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter till kvällen finns här.
Årets finalisterna i 17 kategorierna är;
Årets Arbetsplats
- Långbro Värdshus, Älvsjö
- Restaurang Farang, Stockholm
- Hantverket Bar & Mat, Stockholm
- Restaurangen Ulfsunda Slott, Stockholm
Årets Hederspris
Mottagaren presenteras på Restauranggalan.
Årets Matsalsteam
-
Restaurang Nook, Stockholm
-
Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg
-
Restaurang Gastrologik, Stockholm
Årets Framtidslöfte
-
Victor Magdeburg
-
Fabian Olli Johansson
-
Ellinore Eklöf
Årets Hållbara Krog
-
K-Märkt Garnisonen, Stockholm
-
Gunnebo Kaffehus och Krog
-
The Plant, Stockholm
Årets Hälsokrog
-
Rutabaga, Stockholm
-
Holy Greens
-
Open New Doors, Göteborg
Årets Innovatör
-
Adam och Albin
-
Paul Svensson
-
AMF Fastigheter
Årets Klassiker
-
Ulla Winbladh, Stockholm
-
Fiskekrogen, Göteborg
-
Årstiderna, Malmö
Årets Krog
-
Operakällaren, Stockholm
-
Vollmers, Malmö
-
Restaurang Allegrine, Stockholm
Årets Kroginteriör
-
Luzette, Stockholm
-
L'Avventura, Stockholm
-
The Church,
Årets Krögare
-
Ingemar Eberstål
-
Per Dahlberg
-
Eva Thuresson
Årets Kulturrestaurang
-
Restaurang Syltan, Vandalorum
-
Restaurang Skeppsgossen, Marinmuseum
-
Tekniska by Pontus
Årets Leverantör
-
Rational
-
Smakriket
-
Rescued Fruits
Årets Barkoncept
-
7 Flaskor, Uppsala
-
Svartklubben, Åre
-
YUC Latasian
Årets Smakskapare
-
Rutabaga - Mathias Dahlgren
-
Mutantur - Alexander Sjögren
-
Restaurang Frantzén - Björn Frantzén
Årets Sommelier
-
Peter Halldén, Göteborg
-
Carl Frosterud, Stockholm
-
Erin Stockton Johansson, Stockholm
Årets Ölutvecklare
-
Josefine Olsson, Ölgäris
-
Oppigårds
-
Anders Hansson, Malmö Brewing