Ännu hetare käk längs med vägen
Cirkle K Sverige följer upp samarbetet med med Käk-grundarna Petter Alexis Askergren, Dimman Anastasopoulos och Oskar Jakobsson och efter "Håll käften”-hamburgaren, HBK, lanseras nu en ny starkare versionen HKB pebre.
Hamburgaren bygger på 140 gram svenskt nötkött som är sous vide-tillagad för och som serveras på ett briochebröd tillsammans med dubbel hamburgerost, chilensk pebresalsa, gjord på röda cherry peppers, tomater, vårlök, grön jalapeño, koriander, sweet chili och svartpeppar, samt burgerkedjanshamburgerdressing.
— Kombinationen pebre och burgare är en oväntad succé. Det är något med att salsan är fräsch samtidigt som den har lite drag. Alla som äter pebre-salsan blir helt sålda, säger Petter Alexis Askergren, i en kommentar.
HKB pebre serveras exklusivt på samtliga av bensinstationskedjans fullservicestationer från och med 13 september.