23948sdkhjf

Nytt nummer av RS ute nu

Restauranger & Storkök 2/2018 ute nu med bland mycket annat rapport från Prowein, om den omdebatterade nitritanvändningen och vem som ska rädda Krav-grisen. Därtill senaste nytt om Restauranggalans 10-årsjubileum.

MÖTEN PÅ GIGANISKA VINMÄSSAN PROWEIN:
Kvinnliga vinföretagare- franska kvinnliga vinföretagare i unikt nätverk vill sprida
vinkultur.
Taittinger drar till fotbolls-VM för att bjuda på bubbel. Möt Taittigers svenske
exportchef Mikael Falkman.
Intervju med Pelle Lydmar, Eataly mat
Svenska dubbelsegern i NM- igen,
Desirée Jaks bästa junioren
Intervjuer, mat och resultat

SPECIALISTERNA
Jens Linder skriver om Potatis– stapelvara och delikatess.
RS reder ut om omdebatterade nitritanvändningen: Möjligt minska nitritbruket
skriver ekokocken Ulrika Brydling.

Därtill debattartikel där Niclas Åkeson, chefredaktör tidningen Ekologiskt lantbruk, frågar sig vem som ska rädda Krav-grisen.
 
Dessutom rapporter och aktuellt från RS professionella gastronomiska nätverk.
Och läs vem som blev Årets Unga Kock? Sammanställning med White Guide-Vinnare och hur stjärnfallet från Michelin fördelade sig i år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.072