Nu öppnar Slottsholmen
Den 11 maj 2018 öppnar den nya restaurangen och hotellet på Slottsholmen i Västervik. Kökschef är Maria Lindén och tillsammans med Stefan Ekengren, från restaurang Hantverket i Stockholm, har hon arbetat fram matkonceptet som innehåller blnad annat rysk-asiatisk borsjtj, bangers & mash gjord på lokal gårdsgris, strömming och Tengfeldts pyttipanna.
- Det känns fantastiskt roligt att få vara delaktig i restaurangens utveckling från allra första början. Jag och matkreatören Stefan Ekengren har bearbetat och tagit fram ett spännande matkoncept som kombinerar både smak, upplevelse och tradition. Jag, tillsammans med mitt kockteam, kommer säkerställa att Slottsholmens restaurangbesök lever upp till gästernas höga förväntningar, säger Maria Lindén, kökschef på Slottsholmen.
Byggnaden inrymmer restaurang, event- och konferenslokaler, sviter, gym och uteservering. Ansvarig arkitekt för projektet är SandellSandberg. Hotelldirektör är Stina Porsgaard.