Han skapade bästa konferenslunchen
Dennis Falk, souschef på Elite Stadshotellet i Eskilstuna vann med rättenpärlhönamed timjansdoftande rotsellerifondat och stuvad grönkål.
Övriga tävlande var Jonas Åkerman från Hotel Academia i Uppsala som tävlade med ärtfylld ballotine av pärlhöna serverad med belugalinser, bakad gul morot, bräserade grönsaker samt en sherry- och citronglace. Därtill deltog Kristoffer Olsson från Elite Park Hotel i Växjö som tävlade med sotad marinerad pärlhöna serverad med korianderrostade morötter, bakad scharlottenlök, svärtad gurka och pure på jordärtskocka samt friterad förlorat ägg.
Fredrik Gidlund från Elite Hotel Mimer i Umeå deltog med tävlingsbidraget färserad pärlhöna med variation av rotselleri ragu av shitake och vintergrönt samt citron och dragonsky.
Henrik Klings, från Elite Hotel Adlon i Malmö, tävlingsbidrag bestod av helstekt pärlhönsbröst med miso-inkokta belugalinser, pocherat ägg, sallad på vårlök, gurka, rädisor, picklad shiitake-svamp och sesamfrön och buljong.
Juryn bestod av Elite Hotels vd och ägare Bicky Chakraborty, Caroline Chakraborty, Christian Olsson, Vassa Eggen och Thomas Östberg på Elite Hotel Marina Tower samt journalisten Viggo Cavling.