NU på Ringen
Sayan Isaksson öppnar köket NU i köpcentrumer Ringen på Södermalm i Stockholm. Med menyn ska samtida och innovativa smaker från bland annat Japan, Hong Kong och Korea. Restaurangkonceptet smygöppnas för att lanseras fullt ut i januari.
– Jag ser fram emot den här formen av sammanhang där vällagad, urban och samtida mat i en snabb servering är i fokus. Det blir ett nytt sätt för mig att arbeta vilket ger energi och är spännande, säger Sayan Isaksson i en kommentar.
Sayan Isaksson ligger bakom krogarna Esperanto, Imouto, Shibumi, Råkoll och tidigare Råkultur. Han var även Nobelkock Nobel 2015 och 2016 och har vunnit ett flertal priser bland annat OS-guld Erfurt 2004 med kocklandslaget, utsetts till Kockarnas Kock 2014 och tilldelats Gastronomiska akademiens guldmedalj 2014.
Sayan Isaksson håller två stjärnor i Guide Michelin, för Esperanto sedan 2007 och Imouto sedan 2017.