23948sdkhjf

Högberga Gård i rekryteringstagen

Han blir köksmästare på Högberga Gård och kommer närmast från Sveriges ambassad i Haag.

Marcus Jansson har rekryterats till tjänsten som köksmästare på Högberga Gård. Han kommer närmast från arbetet som köksmästare hos Sveriges ambassad i holländska Haag. En position han haft under ett år. Han ska ingå i köksteamet under ledning av Tommy Eriksson.

– Att vi förstärker med Marcus gör att vi kan fortsätta att utvecklas och leverera på en ännu högre nivå. Han har precis de egenskaper som vi efterfrågade. Han är ung, driven och har fortfarande enorm utvecklingspotential samtidigt som han har fina meriter från välkända restauranger. Det är en spännande tid vi har framför oss tillsammans, säger Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård i en kommentar.

Marcus Jansson har en kandidatexamen i gastronomi och även tidigare arbetat för restaurangerna Bloom in the park i Malmö samt Pighuset Tapas och Cava på Gotland.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.117