23948sdkhjf

Svenska kocklandslaget laddat med tunga meriter

Det har varit pallplats de senaste gångerna det svenska kocklandslaget ställt upp internationella sammanhang. Senast gången de tävlade blev det 2012 Guld i Culinary Olympics, Erfurt i Tyskland och 2010 Silver i Culinary World Cup, Luxemburg. Det är ett laddat och meriterat gäng som packar väskorna för att resa mot Luxemburg där tävlingarna börjar på lördag.
Kocklandslaget består idag av:

Jonas Franzén – Lagledare

Edin Dzemat – Kock och lagkapten

Fredrik Andersson – Kock

Sebastian Gibrand – Kock

Eddy Zippert Karlsson – Kock

Isak Wiig – Kock

Joel Englund – Kock

Jonas Lagerström – Kock

Anders Oskarsson – Konditor

Helena Henriksson – Konditor

Kalle Bengtsson – Konditor

Det svenska kocklandslaget har åtskilliga meriter i internationella lagtävlingar:

• 2012 Guld i Culinary Olympics, Erfurt i Tyskland • 2010 Silver i Culinary World Cup, Luxemburg • 2008 Brons i Culinary Olympics, Erfurt i Tyskland. • 2006 Silver i World Cup i Luxemburg • 2004 Olympiska mästare, Erfurt i Tyskland • 2003 Guldmedalj Gallerie de Kochkunst, Basel, Schweiz • 2002 Segrare World Cup, Luxemburg 2000 Olympiska mästare, Erfurt, Tyskland •1999 Segrare World Cup, Basel, Schweiz

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063