23948sdkhjf

Scandic lockar med Jamie Oliver utan att ha Jamie på plats

I morgon anordnar Scandic en rekryteringsdag för att anställa personal till Jamie´s Italian. Ett mail med rubriken "På torsdag vill Jamie Oliver anställa Stockholms bästa restaurangpersonal" har skickats till medierna. Länk finns i mailet till en film där Jamie Oliver slår på trumman för rekryteringsdagen. Dock är det en rekryteringsdag för Jamie´s Italian utan den kände kocken. Jamie Oliver kommer inte att finnas på plats har Scandic låtit meddela.
Utdrag ur mail som skickades inför rekryteringsdagen:
" På torsdag 12/6 ämnar Jamie Oliver hitta Stockholms bästa restaurangpersonal genom att hålla en rekryteringsdag till sin nya restaurang Jamie’s Italian som öppnar på Scandic Anglais i höst. Jamie’s Italian är en restaurang som är inspirerad av Jamie Olivers passion för italiensk mat och livsstil. Maträtterna är enkla, rustika och gjorda på bra råvaror. Jamie Oliver startade Jamie’s Italian i Oxford för 6 år sedan, i dag finns det över 30 restauranger i bland annat Australien, Ryssland, Singapore och Turkiet.
I höst öppnar Jamie Oliver sin första restaurang i Sverige, Jamie’s Italian på Scandic Anglais i Stockholm.

Den 12/6 hålls en rekryteringsdag för att anställa Stockholms bästa restaurangpersonal till den nya restaurangen.

Mer information: Rekryteringsdag Jamie’s Italian på Scandic Anglais När: Torsdag 12/6 klockan 14:00-17:00.Var: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm. Hur: Löpande intervjuer och möjlighet att mingla med befintlig personal. Tips: Det kan bli kö, så kom i tid. Ta med personligt brev och CV.

I den film som är länkad som heter "Come to Jamie´s Italian recruitment day 12th of june " och som ligger på youtube framställs också som Jamie Oliver är på plats.Han säger att "vi" ordnar en rektryteringsdag" poch I´m look forward to you coming

https://www.youtube.com/watch?v=afKtTIQKG0M&feature=youtu.be

När RS redaktion kontaktar Scandic för att boka intervju för att diskutera rekrytering med Jamie Oliver kommer svaret: "Tack för ditt mail. Dessvärre kommer inte Jamie i egen person till rekryteringseventet. Han kommer bara att ha en personlig hälsning till alla som söker jobb. Vi hoppas på att Jamie kommer lite längre fram i höst/vinter." lyder svaret från Martina Tengvall, PR & Communications Director, Scandic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064