23948sdkhjf

Personlig bokning

Kompisarna Mikaela Ejheden och Tiffany Duhs satsar på personlig bokningstjänst för restauranger.
Hallå Mikaela Ejheden. Tillsammans med Tiffany Duhs har du startat ED Bookings. Vad är det?
– ED bookings är en telefonbokningstjänst för restauranger, ett i vårt tycke mer kostnadseffektivt alternativ till en egen bokningscentral.

– Vi avlastar restauranger med alla deras telefonbokningar och hjälper till med att optimera onlineborden, allt för att vi tillsammans ska kunna maximera restaurangernas bokningar på bästa möjliga sätt. Givetvis står gästerna i fokus hela tiden. Vi kan dessutom vara behjälpliga med textförfattande, menykorr, hemsideuppdateringar, arbete med och kring sociala medier mm. Vi finns till för att avlasta personalen som är i drift med det administrativa bokningsarbetet så att de kan göra det de är allra bäst på- att ta hand om deras gäster på plats.


Hur "hittade ni varandra"?
– Vi träffades för över sju år sedan då vi jobbade tillsammans på dåvarande restaurang Kungsholmen. Vi har varit kollegor och vänner sedan dess.

Hur ska ni konkurrera med alla bokningssajter på nätet som exempelvis Bookatable och Foodfriends?
– ED Bookings finns som ett komplement till de webbaserade bokningssystemen. Det är många gäster som bokar via nätet idag, men minst lika många vill göra sin bokning per telefon. Det är där vi kommer in. Vi erbjuder en personlig telefonbokningstjänst för restauranger och fungerar som en extern telefonbaserad centralbokning. Den här tjänsten är fvi örst i Sverige med att erbjuda.

Så, varför ska man välja ED Bookings som leverantör om man har en restaurang?
– För att vi effektiviserar, optimerar och underlättar den dagliga driften för restaurangerna. Vi skapar struktur och ger gästerna ett proffsigt bemötande och ett bra första intryck på deras fortsatta restaurangbesök.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078