Gästspel på EAT
Joseph Tse lagar kantonesisk mat, ett av de 8 stora köken i Kina. Maten härstammar från den kantonesiska provinsen där Hongkong också ligger. Joseph hjälpte till vid uppstarten av EAT förra året och ser fram emot att komma tillbaka.-Vi fick ta del av mycket kinesisk matlagning när vi var i Hongkong 2011 och 2012 och Joseph var en av de som delade med sig av sin kunskap. Det ska bli mycket roligt och utvecklande för oss att arbeta med hans gastronomi igen under ett gästspel, säger Henrik Norström, kreativ ledare på EAT.Joseph Tse meny under gästspelsdagarna 29-30 maj, 2013Ångade räk-dumplings, ångade fläsk-dumplings, krabb-vårrullar med ostWokstekta king prawns, sparris och ärtskott med jungfruolja och vårlökÅngad havsabborrefilé med ingefära i soja och trädgårdsgröntKokt fransk anka med kastanjer, bönpasta och sötsur plommonsåsStekt oxspjäll i svart bön- och sojasåsFriterad kinesisk broccoli med frasig hälleflundraKinesiska äggnudlar i soppa med lamm och purjolökKaramelliserad ananas med kokossorbet, kokos och sesam