23948sdkhjf

Nya kocklandslagen på plats

Nu är de nya kocklandslagen, senior och junior, på plats. Målet är nya guld vid OS 2016.

Det nya svenska Kocklandslaget består av åtta kockar och fem konditorer med ett gemensamt mål. Att ta hem OS-guldet 2016!

Svenska Kocklandslaget består av:

Isak Wiig, Restaurang Modis, Stockholm
Fredrik Larsson, Le Rouge, Stockholm
Frida Nilsson, Clarion Hotel Trondheim, Trondheim
Joel Englund, Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog, Stora Mellösa
Sebastian Gibrand, Oaxen, Stockholm
Eddy Zippert Karlsson, Swedish Taste, Göteborg
Edin Dzemat, Linnea Art, Göteborg
Helena Henriksson, Tössebageriet, Stockholm
Claes Hasselhuhn, Stadshusrestauranger, Stockholm
Anders Oskarsson, Nilssons konditori, Oskarshamn
Jonas Lagerström, Bölgen och Moi, Oslo
Kalle Bengtsson, Ica Maxi bageri, Kungsbacka
Fredrik Andersson, West Coast, Göteborg
Elev:
Frida Knutsson, Göteborg
Lagledare:
Jonas Franzén, Restaurang Modis, Solna

Juniorkocklandslaget består av:
Lindor Wink, Oxelösund
Robert Sandberg, Noma, Köpenhamn
Eric Seger, Trosa
Johan Laiti, Hemmagastronomi, Luleå
Sofie Nilsson, Vete-Katten, Stockholm
Ludwig Tjönemo, Tyresö
Thomas Sjögren, Swedish Taste, Göteborg
Elev:
Viktor Ankarberg, Stockholms Restaurangskola, Bromma
Lagledare:
Peter Jelksäter

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079