23948sdkhjf

O´Learys satsar internationellt

Den svenska sportbarkedjan O´Learys satsar nu hårt internationellt genom ett samarbete amerikanska Brunswick Bowling&Billiards.
Sportbarkedjan O’Learys påbörjar nu ett internationellt samarbete med Brunswick Bowling & Billiards, en amerikansk leverantör av bowling- och biljardutrustning. Samarbetet undertecknades den 3 mars i Muskegon, Michigan. Tillsammans kommer de nu samarbeta på en världsmarknad vilket möjliggör en snabbare expansion av O’Learys restauranger.

– Brunswick är världens största bowlingtillverkare och det här samarbetet gör det möjligt för oss att förse marknaden med fler spännande restauranger. Gallerior, kunder och våra fastighetsägare har visat stor efterfrågan på våra restaurangkoncept som inkluderar bowling. Vi har redan nu schemalagt fem nya restauranger som erbjuder bowling och det kommer bli många fler framöver, säger Wilhelm Vintilescu, vd för O’Learys Trademark som är varumärkesägare och franchisegivare till O’Learys.

Alla O’Learys franchiserestuaranger som erbjuder bowling kommer att få sin utrustning från den globala distributören Brunswick. Restuarangkedjan har varierande affärsmodeller från mindre flygplatser till större underhållningsplatser och bowling.

Under de senaste fem åren har O’Learys samarbetat med Brunswick och utrustat bowlingshallar på 15 olika platser, nu blir samarbetet starkare då O’Learys får tillgång till Brunswicks globala distributörer och kunder.
– Kombinationen av bowling, en restaurang och sportbar har blivit oerhört populärt och framgångsrikt. De två mötesplatserna är mycket kompletterande och kan ge en stor vinst. Med erfarenhet av tidigare projekt med O’Learys så ser vi nu fram emot att stärka vår relation samt O’Learys verksamhet runt om i världen, säger Brent Perrier, president för Brunswick Bowling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062