Pontus tar över efter F12
Det blir Pontus Frithiof som tar över restaurangverksamheten i TV4-huset efter Melker Anderssons och Daniel Couets F12.
– För oss är det här ett drömuppdrag där vi får förverkliga vår vision om en modern svensk kantin. När vi fick förfrågan och utvecklade konceptet, ställde vi oss frågorna: Hur äter vi idag, vad äter vi för typ av mat och hur äter vi rätt utan att det blir tråkigt? säger Andreas Wadlund, vd på nya Pontus på Fyran och tillika VD på Pontus Catering.
Svaren kommer alltså att serveras hos Pontus på Fyran, öppet för de anställda och övriga kontor i huset.
– Vår utgångspunkt är att göra livet lättare för alla de anställda i huset, över 1000 personer. Av egen erfarenhet vet vi att om du jobbar mycket och ofta sent, underlättar det otroligt mycket om vi kan erbjuda middagsservice, packad och klar att ta med vid hemgång, säger Andreas Wadlund.
P4 kommer även att verka som plattform för cateringverksamheten vad gäller TV4’s alla event som genomförs varje år, ca 700 st.
Pontus på Fyran öppnar den 2 januari 2013
Fotnot: Pontus Group innefattar Pontus!, Pontus By the Sea, Från Pontus och numera Pontus på Fyran.