23948sdkhjf

En bit av Åre kommer till Stockholm

Stureplansgruppen i samarbete med Broken-ägarna en stockholmsk upplaga av populära Åre-restaurangen den 6 september. Det innebär bland annat att fredagarna på Kungsgatan 18 kommer att ägnas åt After Ski.
Broken i Åre beskrivs som "ett klassiskt amerikanskt hak i fräsch tappning. Det är ruffigt, stora portioner och fullsatt". Hit går du för en avslappnad lunch, en middag före bion eller ett par drinkar innan utgång – och kanske dagen efter.

Stureplansgruppen öppnar krogen tillsammans med Sonny Gustafson, Patrik Jonsson och Thomas Olinder som äger den klassiska systerkrogen i Åre.
– Det känns oerhört spännande att göra detta tillsammans med Stureplansgruppen som är en sådan stor aktör inom upplevelseindustrin. De kan Stockholm och nöjeslivet här och vi har Broken-konceptet i vårt blod – det blir en perfekt kombination, säger Sonny Gustafson.

På fredagar kommer Broken leverera en klassisk After Ski – Åres svar på after work.
– Många av våra stammisar i Åre är ju Stockholmare och vi älskar både Åre och Stockholm. Vi vill ta en del av Åre till storstan och utifrån detta skapa en skön mix. Vem vet, i vinter kanske vi bussar folk från Hammarbybacken till After Skin på Broken på Kungsgatan, säger Sonny Gustafson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078