23948sdkhjf

Scan profilerar om Scan Menu

Scan Menu är omprofilerat och sortimentet uppdaterat. Nu finns även detaljer som njurtapp, kalvbräss, oxkind och griskind. Köttet är som alltid svenskt i Scan-märkta varor. Sortimentet riktar sig de professionella kockarna.

Nu är det trendigt med kött på menyn och att använda detaljer från fler delar av djuret. Scan Menu är numera omprofilerat och i sortimentet finns även styckdetaljer som är utmanande att jobba med och spännande att presentera på menyn.- De nya mer spännande detaljerna i Scan Menu, är framtagna för de professionella matlagarna som vill ha klassiska detaljer, men som för gästen kan upplevas som nya och udda, säger Carina Lauer, produktchef på Scan.Njurtapp: Även kallad slaktarbiff. Den har en kraftig smak, nästan lite som viltkött, med en smak som påminner om mjölk eller smör. Passar bra att grilla eller steka hel.Kalvbräss: Smaken är mild och nötigt smörig, konsistensen mjuk och mör. Vanligt är att steka brässen i skivor, med eller utan panering.Oxkind: Den är mycket smakrik och innehåller en del gelatin vilket gör att den blir mycket mör och saftig vid tillagning. Bräsera i rödvin eller använd den i gryta. Griskind: Passar utmärkt att bräsera eller confitera.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094