23948sdkhjf

Street food på Landvetter

Detta blir den första Street Food-restaurangen i Göteborgsområdet. Street Food på Göteborg Landvetter kommer att ha flera nya rätter på menyn - paneng curry, beef salad och halv special med västkustsallad. Restaurangen har också ny inredning.

- Det är roligt att vi nu på ännu en plats kan erbjuda Street Foods spännande och fräscha mat till resenärer som behöver något snabbt och enkelt att äta. Inte minst eftersom det nu är i min hemstad Göteborg, säger Marcus Samuelsson.

En annan nyhet är Delibutiken - ett nytt koncept som nu för första gången introduceras på en svensk flygplats. Resenärerna kan både äta på plats och köpa med sig matvaror från butiken, bland annat närproducerad mat från regionen. I Food Courten finns även caféet Kaffe & Smörgås och take-away-mat från Good to Go. Restaurangen rymmer totalt cirka 200 gäster.

- Med den nya Food Courten får resenärerna en mångfald och ett attraktivt utbud som väl speglar både de behov som finns och rådande trender på området. Här finns något för alla smaker, oavsett om man har gott om tid eller har bråttom till sitt flyg, säger Niclas Törnell, t f kommersiell chef på Swedavia Göteborg Landvetter Airport.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109