23948sdkhjf

Centrum bjuder på sill och potatis

Lindhagens centrum i Stockholm upprepar succén från i fjol, att bjuda 1500 personer på midsomarmat.
Midsommarhelgen är en av våra största mathelger vilket kan innebära en del stress med att hinna handla. Detta har Lindhagen Centrum tagit fasta på och bjuder nu 1 500 stockholmare på sill och potatis. Särskilda tygkassar placeras ut den 20 juni på välbesökta platser. Den som tar med sig kassen till Lindhagen Centrum får den fylld med midsommarmat.

Tygkassarna från Lindhagen Centrum hängs upp i träd, på busshållsplatser, tunnelbanestationer och parkbänkar runt om Fridhemsplan, Kungsholmstorg, Stadshagen, Kristineberg, Fredhäll och Lindhagen, under natten till den 20 juni. På kassen finns instruktioner om hur man ska göra för att ta del av erbjudandet i kassen. Varje person som visar upp en kasse med bifogat erbjudande får en burk sill, en påse potatis, gräddfil och ett knippe gräslök.

Det är andra året som Lindhagen Centrum placerar ut tygkassar i närområdet – och bjuder på midsommarmat. Förra årets aktivitet blev mycket uppskattad och alla kassarna plockades ner under dagen. Mer än 50 procent av kassarna kom tillbaka till Lindhagens Centrum för att fyllas med mat.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.266