Svenskarnas bästa burgare
Dags för finalen i årets upplaga av Hamburger-SM. Den 1 juni, i samband med Restaurangernas Dag i Kungsträdgården i Stockholm, ska det avgöras.
Årets tema i Hamburger-SM är Grand De Luxe, vilket betyder att finalistburgarna innehåller lyxiga råvaror som västerbottenost, ruccola, parmaskinka och kantareller.
Vinnaren i årets final får en resecheck på 20 000 kronor och håller hamburgaren tillräckligt hög kvalitet finns också möjligheten att vinnaren får se sin burgare på Max restauranger, företaget som står bakom tävlingen.
ÅRETS FINALISTER
Daniel Esberg, Täby, Roasted Garlic - Serrano feat. Västerbotten
Linn Hallqvist, Stockholm, Grand de Luxe - Blue Dream
Linnea Karlsson Othberg, Slite, Grand de Luxe – Hot Fuzz
Denniz Karlsson, Helsingborg, Grand de Luxe – Real Taste
Frida Pettersson, Luleå, Grand de Garlic