23948sdkhjf

Myllymäki satsar på butik och catering i Jönköping

Efter att ha stängt restaurangen på stortorget i Katrineholm heter Tommy Myllymäkis nya projekt Jönköpings Matbolag, som han driver tillsammans med Stefan Isaksson och Magnus Saleborn i shoppingområdet Solåsen i Jönköping. - Vi försöker se catering både på ett nytt och på ett gammalt sätt, säger Tommy till Jnytt.
Jönköpings Matbolag ska sälja och leverera mat både till restaurangen i kulturhuset Spira, till företag och privatpersoner. Tanken är att både kunna hantera allt från stora företagsevent till små privata middagar. På fredag öppnar även trions butik med kött, nybakat bröd, färdiglagad mat, exklusiva köksredsap och delikatesser.
- Det här är någonting som vi ser att vi gör minst 10-15 år framöver, säger Tommy Myllyäki till Jnytt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062