Kryssningsmat signerad Samuelsson
Marcus Samuelsson har anlitats för att komponera specialmenyer för kryssningsrederiet Holland America Lines 15 fartyg. - Att laga mat på ett fartyg är bland de svåraste man kan göra som kock, mervärdet är att man lär sig oerhört mycket och blir riktigt skicklig, säger Marcus Samuelsson.
– Att vara kock ombord ett kryssningsfartyg förändrade mitt liv. Att laga mat på ett fartyg är bland de svåraste man kan göra som kock, mervärdet är att man lär sig oerhört mycket och blir riktigt skicklig, säger Marcus Samuelsson.
Utöver Marcus Samuelsson består det kulinariska rådet av mästerkock Rudi Sodamin, medlem av Academy Culinaire de France, Master Chef Society och Club de Chefs des Chefs, och stjärnkockarna Jonnie Boer som är känd från trestjärniga De Librije in Zwolle, David Burke, Jacques Torres och Charlie Trotter.
– Genom att föra samman dessa framstående kockar under ett och samma kulinariska råd, sätter vi Holland America Line i spetsen för kulinariska initiativ inom branschen, säger Stein Kruise VD för Holland America Line.