Pizza-SM
Den 25 april, på GastroNord-mässan i Stockholm, ska det avgöras vem som bakar bästa pizzan i Sverige.
– Därmed finns hela Sverige representerat i Pizza-SM vilket känns otroligt spännnade, säger Fast Food Magazines chefredaktör Anders Örnevall. Det är Fast Food Magazine som står bakom tävlingen som alltid lockar stor publik och ett stort mediaintresse.
I år har tävlingen begåvats med några av landets "elitkockar" i smakjuryn eller vad sägs om Malin Söderström, fd medlem i kocklandslaget och som driver restaurangen på Moderna museet i Stokholm, Tommy Myllymäki, silvermedaljör i Bucuse d´Or och Årets Kock 2007, känd från TV4s Matresan med mera samt Tom Sjöstedt, medlem i kocklandslaget och Årets Kock 2008.
– Jag gillar verkligen pizza, säger Tom Sjöstedt och det ska bli fantastiskt kul att få bedöma finalisternas tävlingspizzor. Jag tycker att pizzan förtjänar ett bättre rykte än bakfyllemat. En riktigt bra pizza, bakad på rätt sätt med bra kvalitetsingredienser, är fine dining.
Tävlingen avgörs på GastroNords tävlingsområde den 25 april mellan kl 10 och 12. Det blir prisutdelning direkt.