23948sdkhjf

Lönsam bar och vassare vinlista

Hur gör man för att få bättre snurr i baren och för att skapa en attraktiv och lönsam vinlista?Det ger Erik Andersson från Liquid Management och Åsa W Karlsson svar på under seminariet "Lönsam bar och vassare vinlista" som arrangeras av RS Dryck under Vinordic.Seminariet är gratis för RS läsare och den som anmäler sig får även en biljett till mässan.

Vinordic närmar sig med stormsteg och är en jättechans att hålla sig à jour med vad som händer i vin- och spritvärlden just nu.I samband med det vill RS Dryck bjuda alla läsare på lite extra vidareutbildning och inspiration, i form av ett seminarium. Du som kommer på seminariet får också en inträdesbiljett till Vinordic samma dag.Tid & platsLönsam bar och vassare vinlistaTid: kl 17.00–18.00Datum: onsdag 25 aprilPlats: Victoriahallen, StockholmsmässanInnehåll:Tre strategier för lönsamhet i barenTalare: Erik Andersson, Liquid ManagementHur planeras en bra bar redan från start? Låt inte verksamheten definieras av en dåligt planerad bar.Du är vad du serverar. Så jobbar du för att bygga din bars varumärke och identitet för framtiden.Utbildning, dyrt eller inte? Kanske kostar det faktiskt mer att inte utbilda?Bygg en vassare vinlistaÅsa W Karlsson, Winewise, konsult, vinskribent och föreläsare som bland annat jobbar med att utveckla restaurangers vinlistor.Störst är inte bäst. Få, men väl valda drycker, gynnar alla. Håll koll på svinnet. Svinn har de allra flesta problem med och att jobba smart innebär att med enkla medel minska detta. Kunskap är makt. Alla måste ha kunskap om listan, genom kunskap säljer man mer, minskar svinn och ökar upplevelsen. Anmäl dig till seminariet här:invitepeople.com/events/2782/partners/lb4När du har anmält dig får du en biljett till Vinordic som du kan skriva ut.Antalet platser är begränsat, så först till kvarn!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11