23948sdkhjf

Stolta vinnare

La Neta, Nytorget Urban Deli, Juiceverket, Blueberry Lifestyle, Saltå Kafé och Lantmännen Unibake. Där är alla vinnare i sex kategorier i eventet Fast Food Awards. Jurygrupperna har valt att lyfta fram ny och modern fast food.
Fast Food Awards delades ut i samband med mässan Mitt Kök på Stockholmsmässan. Det är första gången dessa utmärkelser delas ut och totalt var det sex kategorier som premierades.
Bland prisutdelarna syntes Blossom Tainton, artist och hälsocoach, och Tommy Myllymäki, hyllad kock och silvermedaljör i senaste Bocuse d´Or-tävlingen.
- Att få ihop livspusslet är en utmaning. Jobb, karriär, resor, barn, familj, träning, barnkalas, övertid. Fastfood är oftast förutsättningen för att få det moderna livet att fungera, säger tidningen Fast Foods chefredaktör Anders Örnevall och fortsätter:
- Vi har startat den här tävlingen för att vi vill lyfta fram och premiera bra och ansvarsfulla initiativ och lönsam utveckling. Vi vill ge exempel som ger inspiration och som stimulerar till mer utveckling inom fastfoodområdet.
Här är alla vinnarna:
Nytorget Urban Deli - Årets Butik/enhet
Juiceverket, Stockholm - Årets Rookie
LaNeta - Årets Restaurang
Blueberry - Årets Hälsosatsning
Saltå Kafé - Årets Café/coffee shop
Lantmännen Unibake - Årets Leverantör
Motiveringarna och pressbilder finns på www.fastfoodawards.se.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062