23948sdkhjf

Mässrestauranger tar över i Stadshuset

Efter en omfattande renovering tillträder i juli Mässrestauranger som ny restauratör i Stadshuset i Stockholm. Gastronomiskt ansvarig blir Andreas Hedlund, tidigare på Pontus Group.
Beslutet är fattat av Stockholms Stad efter en upphandling där 9 aktörer i restaurangbranschen deltog. Uppdraget innefattar Statvåningen (Blå Hallen, Gyllene Salen m fl), Restaurang Stadshuskällaren och självserveringen Eken. Mässrestauranger AB driver idag all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan och har lång erfarenhet från mäss-, kongress- och bankettverksamhet.

För uppdraget i Stadshuset samarbetar Mässrestauranger med Andreas Hedlund som kommer att vara gastronomisk garant för verksamheten under avtalsperioden. Andreas Hedlund, som blev Årets Kock 2002, kommer närmast från Pontus Group där han var vvd och gastronomiskt ansvarig för hela gruppen.
– Vi är mycket glada och stolta över att vara den restauratör som anförtros uppdraget, säger Maria Stridh, vd för Mässrestauranger. Det är en stor och viktig uppgift som vi kommer ta väl hand om tillsammans med Andreas. Det känns också mycket speciellt att ha förmånen att vara verksam i två av de mest betydelsefulla byggnaderna i Stockholm, Stockholmsmässan, och Stadshuset. Nu vidtar arbetet med att bygga en organisation och sätta oss in i den nya uppgiften fullt ut, säger Maria Stridh.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094