Mässrestauranger tar över i Stadshuset
Efter en omfattande renovering tillträder i juli Mässrestauranger som ny restauratör i Stadshuset i Stockholm. Gastronomiskt ansvarig blir Andreas Hedlund, tidigare på Pontus Group.
För uppdraget i Stadshuset samarbetar Mässrestauranger med Andreas Hedlund som kommer att vara gastronomisk garant för verksamheten under avtalsperioden. Andreas Hedlund, som blev Årets Kock 2002, kommer närmast från Pontus Group där han var vvd och gastronomiskt ansvarig för hela gruppen.
– Vi är mycket glada och stolta över att vara den restauratör som anförtros uppdraget, säger Maria Stridh, vd för Mässrestauranger. Det är en stor och viktig uppgift som vi kommer ta väl hand om tillsammans med Andreas. Det känns också mycket speciellt att ha förmånen att vara verksam i två av de mest betydelsefulla byggnaderna i Stockholm, Stockholmsmässan, och Stadshuset. Nu vidtar arbetet med att bygga en organisation och sätta oss in i den nya uppgiften fullt ut, säger Maria Stridh.