23948sdkhjf

Seniorer i fokus

Nu satsar Sodexo på sina seniora matgäster. Konceptet Köket Senior ska snäppa upp kvaliteten.
Nu satsar Sodexo på sina seniora matgäster. Mer mat ska lagas från grunden, säsongsanpassas och följa de svenska mattraditionerna.
Sodexos seniora matgäster besöker företagets restauranger, får den levererad till avdelningen eller hemmet.

Företaget höjer även kvaliteten på råvarorna. En smakpanel har satts samman för att i blindtester välja ut den mest välsmakande produkten eller råvaran.
Ett omfattande arbete med receptbanken pågår. En receptkommitté bestående av företagets bästa kockar från olika delar av landet provlagar och uppdaterar recepten för att få fram bästa smak, doft, utseende och konsistens.
- Maten ska vara god, vällagad och bidra till att måltiderna blir en av dagens höjdpunkter för våra gäster. Vi kommer även bjuda på aptithöjrande överraskningar då och då, säger Linda Burgren, ansvarig för nya konceptet Köket Senior på Sodexo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064