23948sdkhjf

Två kostchefer och en inspiratör prisas

Jennie Andersson, måltidsinspiratör i Halmstads kommun, Erik Kaaling, kostchef i Grästorps kommun och Johan Andersson, kostchef i Bergs kommun prisades igår för sina insatser på Stora Måltidsdagen.
I går kväll, på Stora Måltidsdagen på Hilton Slussen, avgjordes vilka som vann tidningen Restaurangvärldens priser Årets Kostprofil, Årets Inspiratör respektive Årets Stjärnskott 2011. 100 personer var nominerade. Nio blev uttagna till final.
– Det är tre mycket värdiga vinnare som alla arbetar för att utveckla den offentliga delen av måltidsbranschen, säger Helena Stenman, chefredaktör på tidningen Restaurangvärlden.

Årets Kostprofil 2011 är:
Jennie Andersson, måltidsinspiratör i Halmstads kommun
Juryns motivering:
”Med stor vilja och smittande energi får hon hela kommunen att dansa och le och ta kloka beslut som smakar mer och som gör måltiderna till en upplevelse för alla sinnen.”

Årets Stjärnskott 2011 är:

Erik Kaaling, kostchef i Grästorps kommun
Juryns motivering:
”Han har tagit både kommunen och sitt uppdrag med storm, gett de offentliga måltiderna ett rejält lyft och kryddat med kreativt nytänk som får matgästerna att jubla.”

Årets Inspiratör 2011 är:
Johan Andersson, kostchef i Bergs kommun
Juryns motivering:
”Han slår en positiv knock-out på beslutsfattare och matgäster genom sitt strategiska och gränsöverskridande arbete och ett ständigt ifrågasättande i skön kombination med både kunskap och charm.”
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094