23948sdkhjf

Det Goda Köket är Mitt kök

Stockholmsmässan och TV4-Gruppen har tidigare i år stärkt sitt samarbete vilket innebär att TV4-Gruppen är medarrangör av Nordens största matmässa, Mitt Kök, tidigare Det Goda Köket.
Bland programpunkterna finns tidningen Fast Foods utdelning av Fast Food Awards på scenen den 10 november mellan kl 13 och 14. Utmärkelserna delas ut i följande kategorier: Årets Hälsosatsning, Årets Butik/enhet, Årets Restaurang, Årets Leverantör, Årets Rookie och Årets Café/Coffee shop.
Det är första gången som Fast Food Awards delas ut och anledningen är att tidningen vill premiera bra initiativ, ansvarsfulla initiativ och lönsam utveckling.
Fast Food Awards är tävlingen som vänder sig till hela branschen. Allt från det traditionella till det nyaste. Hamburgerställen, salladsbarer, coffee-shops, grab-and-go, service- och livsmedelsbutiker och restauranger.
Fast Food vill hämta inspiration och lyfta fram hjältarna från varje del av handeln och restaurangsektorn som gör livspusslet för stressade konsumenter lättare. Och bättre!

Bland övriga programpunkter finns också SM i Mathantverk som är ett årligt arrangemang i samband med Mitt kök. Den vidare målsättningen med SM i Mathantverk är att göra mathantverket känt och att stimulera dess utveckling.
SM i Mathantverk erbjuder mathantverkare ett unikt tillfälle att få sina produkter bedömda av en expertledd jury. Det finns 42 tävlingsklasser. I år finns tre nya klasser: Kryddat smör, Pastej/Paté samt Gårdsvin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063