23948sdkhjf

Ny bok från Drakamöllan

Kokboken Drakamöllans Kök utsågs till Best Local Cookery Book in Sweden 2008 av World Gourmand Cookbook Awards. Nu kommer efterföljaren - Drakamöllans kök - höst & vinter.

I den nya boken bjuder Ingalill Thorsell med medarbetare än en gång in till en spännande smakresa. Också i denna bok speglas gårdens rika historia. Dåtid och nutid vävs samman. Precis som för tidigare generationer känns det angeläget att ta tillvara på det som naturen bjuder ute i backarna eller i köksträdgården. Att skapa god, ärlig och genomtänkt mat från de fantastiska råvaror som finns på Österlen.Boken inleds med kapitlet Höst i naturens skafferi där svamp, pumpa, äpple spelar huvudrollen. Mårten Gås har ett eget kapitel och i boken presenteras för första gången en Drakamöllan Gås och dess spännande historia. Sedan följer Vintervila på gården med långkok och värmande soppor. Julens alla smaker har fått stort utrymme med allt vad som hör till en riktig jul på landet. Boken avslutas med En sprakande nyårsmeny.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094