23948sdkhjf

Campingföretag satsar på Menigo

Campab har skrivit nytt avtal med Menigo Foodservice AB. Avtalet sträcker sig över fyra år på restaurangsidan respektive fem år på servicehandelsdelen och är totalt värt cirka 70 miljoner kronor.
I avtalet ingår det att leverera varor till anläggningarnas restauranger och butiker och att tillsammans utveckla campingbutikerna runt om i Sverige. Campingbutikerna kommer att ingå i Menigos butikskoncept Time. Under 2011 kommer fem butiksenheter och fyra restauranger att etableras. Målet är att finnas på ett trettiotal platser 2013. Vidare kommer Campab och Menigo tillsammans att utveckla den nya restaurangkedjan Pélican, som erbjuder det fransk-karibiska grillsättet rotisserie, på campingdestinationerna.
–Vi valde Menigo eftersom det är den mest kompletta leverantören, med allt vi behöver, säger Michael Stillbäck, VD på Campab. Med ett färdigt butikskoncept kommer det i våra semesterbyar, finnas allt du behöver för att själv laga till din måltid. Samtidigt kan vi erbjuda ett utvecklat ”ta med-koncept”, med bland annat picknickmenyer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063