Brydlings vilda höst
Carina, som för övrigt röstades fram som Journalisternas Kock på senaste Restauranggalan, och Ulrika Brydling, bland annat skribent i RS, är systrarna som efter flera års arbete på välrenommerade krogar samt medverkande i såväl kocklandslag som kocktävlingar världen över nu lanserar sin första kokbok tillsammans. I kokboken "Laga vilt från skog och sjö" visar de sin förkärlek för råvaror från naturen och den biologiska mångfalden. Boken innehåller vackra natur- och matfoton, instruktiva bilder samt recept och tips på hur man tillagar vilt på bästa och enklaste sätt och tar tillvara på de smaker som naturen har att erbjuda.- Tanken med boken är inspirera fler att våga laga mat på råvaror från skog och natur. Då boken innehåller alltifrån växter, svamp, bär, fisk, fågel och kött hoppas vi kunna inspirera såväl jägare och fiskare som en vanlig storstadsbo som hittar utbudet i butik, säger Carina Brydling.