23948sdkhjf

Magnus Ek bäst enligt kockeliten

Magnus Ek är Kockarnas Kock 2011. 

När Sveriges främsta kockar får utse sin bästa kollega är det Oaxen-krögaren


Magnus Ek de placerar i topp. Han tar därmed klivet upp från andra platsen och


petar ner Mathias Dahlgren.


Håkan Thörnström (Thörnströms Kök), Klas Lindberg (K/L Mat & Vin), Tomas


Diedrichsen (Årets Kock 2011/Ulfsunda slott), Stefan Ekengren (Thoresta


herrgård), och Andreas Dahlberg (Bastard) är nya namn på listan. Kockeliten anser även att Markus Aujalay är Sveriges bästa


tv-kock och att Christofer Ekman är den kockdoldis som förtjänar mer


uppmärksamhet.


Kockarnas Kock 2011:


1. (2) Magnus Ek, Oaxen, Hölö


2. (1) Mathias Dahlgren, Matsalen/Matbaren, Stockholm


3. (20) Tommy Myllymäki, Julita Värdshus m.fl., Jönköping


4. (3) Björn Frantzén, Frantzén/Lindeberg, Stockholm


5. (15) Magnus Nilsson, Fäviken Magasinet, Åre


6. (7) Sayan Isaksson, Esperanto/Råkultur, Stockholm


7. (7) Fredrik Andersson, Mistral, Stockholm


8. (10) Johan Jureskog, Rolfs Kök/AG, Stockholm


9. (15) Karin Fransson, Hotell Borgholm, Borgholm


10. (15) Paul Svensson, frilans, Stockholm


11. (15) Stefano Catenacci, Operakällaren/Caina, Stockholm


12. (NY)Håkan Thörnström, Thörnströms Kök, Göteborg


13. (7) Melker Andersson, Grupp F12, Stockholm


14. (4) Fredrik Eriksson, Långbro Värdshus, Älvsjö


15. (NY) Klas Lindberg, Klas Lindberg Mat & Vin, Hägersten


16. (NY) Tomas Diedrichsen, Årets Kock 2011, Ulfsunda slott, Bromma


17. (NY) Stefan Ekengren, Thoresta herrgård, Bro


18. (NY) Andreas Dahlberg, Bastard Malmö


19. (10) Gustav Trägårdh, Sjömagasinet, Göteborg


20. (10) Stefan Karlsson, Fond, Göteborg

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064