23948sdkhjf

Bröllopsmenyn på Operakällaren

Vid fjolårets prinsessbröllop fick Stefano Catenacci ansvara för bröllopsmiddagen. Den menyn, bestående av fyra rätter, kommer nu att serveras i Operakällarens Matsal under en begränsad period.

Den 19 juni på Stockholms Slott serverades en fyrarätters


meny bestående av en förrätt med tre kalla delikatesser, två varmrätter och en somrig


dessert. Nu serveras menyn igen, denna gång för allmänheten under en


tidsbegränsad period, den 24 maj till den 9 juli, i Operakällarens Matsal. Priset är 1 300


kronor exklusive vin respektive 2 195 kr med vin.Menyn består av:Havskräfta från västkusten med sommartryffel och


tryffelkaviar, citrusmarinerad odlad torsk i blomhölje med gurkgelé och kall


grönärtsoppa med Kalix löjrom


Landöröding med örttäcke, pocherat vaktelägg, grön sparris och rödbeta från


Gotland samt nässel- och ramslökssås


Kalvytterfilé från Stenhammargård med rostad schalottenlökskrisp,


potatisgratäng med Allerum prästost, tomatterrine, timjankokta morötter i


vitkål och dragonsky


Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglass i vit chokladVinpaket:


Wittman Riesling Trocken 2009


Landmark Vineyards Overlook chardonnay 2007


Domaine de la Vougerie Vougeot Le Gras 2007


Huber Icewein 2009

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063