23948sdkhjf

Ny källarmästare på Storhogna

Storhogna Högfjällshotell & Spa har fått ny källarmästare, Peter Dahlbäck.

Den nya källarmästaren på Storhogna, Peter Dahlbäck, är utbildad på Grythyttans Restauranghögskola och har


tidigare arbetat på Aquavit Grill & Raw Bar i Stockholm och samt på


Varbergs Kurort & Spa och Lindvallen i Sälen.– Det ska bli mycket spännande att få utveckla Storhognas


restaurangutbud och profilera det lokala köket med influenser från när och


fjärran. Miljön på Storhogna är verkligen storslagen och det vill vi att maten


ska vara säger Peter i en presskommentar. – Storhognas restaurang i hotellets vinterträdgård är den


näst bästa i Jämtlands län enligt 2011 års upplaga av White Guide och vi kommer


naturligtvis sträva efter att klättra ännu högre på poängtrappan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062