23948sdkhjf

Nötfärs- och karréspett till restauranger

Efterfrågan på grillspett från restaurangkunder har gjort att Scan nu lanserar nötfärsspett och karréspett.

De nya spetten har en lätt smaksättning men om kockar så


önskar, kan de pensla på litet glaze vid grillningen. Nötfärsspetten är kryddade med koriander, spiskummin,


vitlök, chili och cayenne medan karréspetten kryddats med ingefära, paprika och


vitlök, cayenne och chili.Spetten väger 100 gram styck och är restauranganpassade; det


vill säga platta för att de bara ska behöva stekas på två sidor. Tillagningstiden är ungefär fem minuter per sida, beroende


på tillagningssätt. De innehåller svenskt kött och är frysta. Det ligger 18 spett i varje tråg


och en kartong innehåller fem tråg (c:a 9 kg).

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079