Jobba i molnet
Livebookings flyttar restaurangbokningarna till molnet.
– Ingen dyr hårdvara med support- och utbildningskostnader behövs – bara en dator med internetåtkomst. Nu jobbar jag med bokningar när och var jag vill – antingen på restaurangen eller hemma framför teven. Jag kommer åt allt jag behöver för att sköta våra restauranger, säger Johan Nysted, Manager på Dado Sthlm/Bebe Sthlm.
Att snabbt kunna fånga upp och hantera gästernas åsikter och mäta sina prestationer blir också allt viktigare inom restaurangbranschen menar Livebookings. Deras barometer samlar in vad gästerna tycker och hur man står sig i konkurrensen – och med rapportverktygen kan man se aktuella bokningsnivåer i realtid, fylla tider med låg beläggning, analysera utfall på kampanjer och välja ut specifika målgrupper att kontakta.
– Att kunna använda gästinformation på ett smart sätt är nyckeln till framgång för en restaurang. Restaurangbranschen måste fortsätta att förnya sig och vi tror på att effektivisera verksamheten och lära av branscher som haft stor framgång med molntjänster, säger Colin Tenwick, koncernchef på Livebookings.