23948sdkhjf

Jobba i molnet

Livebookings flyttar restaurangbokningarna till molnet.
Nu lanserar Livebookings sin nya molnbaserade tekniska plattform för restauranger i Sverige. Tekniken används redan av över 2 000 brittiska restauranger som enkelt kan hantera sin bordsbokning och onlinemarknadsföring direkt i webbläsaren. Under året räknar Livebookings med att 8 000 restauranger över hela världen ska ha flyttat ut i molnet.

– Ingen dyr hårdvara med support- och utbildningskostnader behövs – bara en dator med internetåtkomst. Nu jobbar jag med bokningar när och var jag vill – antingen på restaurangen eller hemma framför teven. Jag kommer åt allt jag behöver för att sköta våra restauranger, säger Johan Nysted, Manager på Dado Sthlm/Bebe Sthlm.

Att snabbt kunna fånga upp och hantera gästernas åsikter och mäta sina prestationer blir också allt viktigare inom restaurangbranschen menar Livebookings. Deras barometer samlar in vad gästerna tycker och hur man står sig i konkurrensen – och med rapportverktygen kan man se aktuella bokningsnivåer i realtid, fylla tider med låg beläggning, analysera utfall på kampanjer och välja ut specifika målgrupper att kontakta.

– Att kunna använda gästinformation på ett smart sätt är nyckeln till framgång för en restaurang. Restaurangbranschen måste fortsätta att förnya sig och vi tror på att effektivisera verksamheten och lära av branscher som haft stor framgång med molntjänster, säger Colin Tenwick, koncernchef på Livebookings.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078