23948sdkhjf

Skivat pålägg med Extra Virgin Olivolja

Pärsons nya påläggsserie med sju produkter är resultatet av ett samarbete med Creta Farms på Kreta, som producerar Extra Virgin Olivolja.

Rökt skinka, Rökt kalkon, Salami med grönpeppar, Kokt


medwurst med soltorkade tomater, Basturökt skinka, Rökt medwurst och Salami med


vitlök. Det är de nya påläggen från Pärsons.Påläggen produceras i Strövelstorp och Halmstad och innehåller


bara svenskt kött och Extra Virgin Olivolja från Kreta. Olivoljan ska ge en ny


smakdimension till pålägg som skinka och kalkon. För pålägg som vanligtvis har


en tämligen hög halt av fett, som salami och medwurst, uppges olivoljan också ge


en påtaglig förbättring av både fettmängd och kvalitet, eftersom det animaliska


fettet delvis ersätts med olivolja.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.314