Equip Nordic har öppnat
På Equip Nordic får besökarna en överblick av utbudet av innovativa produkter och nya lösningar, som kan förbättra både miljö, ekonomi och hygien, i det moderna restaurang- eller storköket. Mässan erbjuder även kompetensutvecklande seminarier och inspiration.Equip Nordic 5-7 april, fokuserar på maskiner, inredning och utensilier - något som är lika viktigt som maten för en restaurang. Med hjälp av maskiner kan restaurangen skapa en effektiv produktionsanläggning, medan utensilierna lyfter och förstärker gästens totala upplevelse av hela restaurangbesöket. Bert Johansson från Martin Olsson som ställer ut på Equip Nordic och betonar vikten av ett eget branschforum. - Maskiner och utensilier spelar en mycket stor roll för all restaurangverksamhet och förtjänar ett eget forum.Seminarieprogrammet som arrangeras parallellt med mässan utgör en viktig pusselbit för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. Magnus Svensson, som är kreativ ledare på Restaurangakademin, är både moderator samt en av talarna. Han kommer att ge praktiska och användbara råd på hur gästens nöjdhet höjs och trivseln ökas.- De som levererar det som gästen vill ha är också de som lyckas, säger Magnus Svensson.På ett annat seminarium berättar Annerstadsskolans kökschef Michael Bäckman om hur nöjda elever ger bättre ekonomi. Vidare kommer Jennie Andersson, Måltidsinspiratör i Halmstads kommun, ställa frågan om det är en dröm eller verklighet att laga mat från grunden till 2000 elever? Vi svenskar är världens kanske mest trendtörstande folk enligt Christina Cheng, som presenterar en färsk och inspirerande trendspaning.