23948sdkhjf

Från food trucks till harsyra

Utrustningsmässan Equip Nordic den 5-7 april bjuder på spännande trendspaning.
Med lite trendkänsla i fingerspetsarna är det enkelt att kittla gästernas sinnen och få dem att lätta på plånboken. Vi svenskar är världens kanske mest trendtörstande folk och vilket är både tacksamt och krävande. Eftersom intresset för mat konstant växer så gäller det att hänga med i svängarna.
På mässan Equip Nordic får du färska och inspirerande trendspaningar serverade från när och fjärran av Christina Cheng.

Equip Nordic är platsen där du kan du få tips från branschexperter om energieffektiva maskiner, hur man lyfter helhetsupplevelsen av restaurangbesöket, vilken utrustning som passar din verksamhet bäst samt fylla på med kunskap och inspiration genom mässans seminarieprogram.

Boka in utrustningsmässan för restaurang, hotell & storkök den 5-7 april 2011. Mässan med utrustning och inredning för privat och offentlig sektor.

Fakta:
Öppettider: kl 10-17
Datum: 5-7 april, 2011
Plats: Kistamässan, Kistagången 1, Kista

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062