23948sdkhjf

Vårrullar ska rädda många barn

Valora Trade Foodservice och Daloons vårrullar ska ge pengar till Rädda Barnens skolprojekt i Elfenbenskusten.
Daloon A/S, med huvudkontor i danska Nyborg, är stora på vårrullar och annan etnisk mat i Skandinavien. Kampanjen, som sträcker sig fram till och med juni gäller för varje såld kartong av vårrullar China, Vegong och Maxi.

- En stor del av vår försäljning av vårrullar går till skolor. Att välja Rädda Barnen som samarbetspartner för vårt CSR-arbete är därför ett naturligt val. Projektet ”Utbildning Elfenbenskusten” ger barn möjlighet till utbildning och trygghet i ett av världens mest krigsdrabbade länder, säger Elna Sandberg, produktchef på Valora Trade.

- Rädda Barnens utbildningsprogram i Elfenbenskusten startade 2006 och har sedan dess resulterat i upprustning av 65 skolor, utbildning av 900 lärare och utdelning av skolmaterial till mer än 80 000 barn. Nu är det risk för att konflikten trappas upp igen. För Rädda Barnen innebär det att vi måste intensifiera arbetet med att ge barn utbildning i en trygg miljö och förbereda stöd till barn och familjer i händelse av nya inbördes strider. Det kan vi göra bland annat med stöd från Valora Trade Food Service och Daloon som genom ett betydande bidrag engagerar sig i Rädda Barnens arbete, säger Louise Gauffin, chef för insamling och marknad på Rädda Barnen Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063