Det går vilt till på Pizza-SM
Onsdagen den 2 februari klockan 10.30 arrangeras Pizza-SM på mässan FASTFOOD & CAFÉ i Kista, en fartfylld och smakrik händelse för alla med matintresse!
Christos Petridis från Pizzeria Italia i Kalmar, deltar med bidraget "Pizza á la Skogen", som består av en bas på tomatsås och gästgivareost toppad med tunna skivor av rökt älgkött, ruccola, körsbärstomater och färsk timjan, tillsammans med fint rivet apelsin- och citronskal och västerbottensost-flakes.
Jannis Pebes från Två Pizzabagare i Malmö, ställer upp med bidraget "Artemis", som baseras på bröstfilé av vild fasan med Glenphilly whiskycheddar, kryddad med enbär, tranbär, torkad karljohansvamp, blötlagd i Retsina. Pizzan serveras på en tallrik som dekorerats med ruccola, vilda bär och en dressing av balsamvinäger och vindruvor.
I årets jury sitter föregående års vinnare, David Smith, Hassan Saroee och Josef Hakimi samt före detta världsmästaren Antonio Polzella från Italien med flera.
Mer information finns på www.pizza-sm.se .